Over Ons

TennisSpecials haalt het beste uit uw spel. We hebben de nieuwste tennisrackets maar ook oudere modellen tegen scherpe prijzen. Tevens een indrukwekkende collectie gebruikte en klassieke rackets. Dus zoekt u nog een Wilson ProStaff classic of original 6.0? Of misschien een HEAD Radical performance Zebra. Veel kans dat wij hem voor u hebben. Veel klassieke wedstrijd rackets zijn bij ons uit voorraad leverbaar. We zijn een van de grootste in Europa op het gebied van pro-stock rackets. Dit zijn speciaal op maat gemaakte rackets voor profspelers. 


Onze bespanner is door ERSA gediplomeerd Master Racquet Technichian en heeft meer dan 30 jaar ervaring met alle soorten tennisrackets. U heeft keuze uit verschillende snaren. (Prince, Head, Babolat, PolyFibre etc.). Vandaag gebracht is morgen klaar. 

Laat uw racket weer in topvorm brengen voor onbezorgd tennisplezier. 
Veel mensen besteden veel aandacht aan het kiezen van een nieuw racket, maar denkt u ook aan een goede bespanning. De bespanning bepaalt namelijk voor 60% de speeleigenschappen van het racket. 

Kiest u een dikke of een dunne snaar? Soepel of juist stugger? En moet de bespanning strak of juist een iets lagere spanning. Over het algemeen gaan dikkere snaren langer mee en geven dunne snaren meer gevoel en controle. Hoge spanning geeft meer controle terwijl een lage spanning meer kracht en comfort biedt. Per racket en per speler kan de keuze verschillend zijn. Daarom bied ik een breed scala aan verschillende snaren en adviseer tennissers bij de keuze van de juiste combinatie. 

Laat uw bespanning tijdig vernieuwen. Ook als u weinig speelt, is na een jaar tot anderhalf jaar de veerkracht uit de snaar. Te lang doorspelen met een versleten snaar kan voor blessures zorgen. Laat daarom minimaal één keer per jaar een nieuwe bespanning plaatsen ook als deze niet kapot is.

 

TennisSpecials is lid van de European Racquet Stringers Association (ERSA) en Stein is erkend Master Racket Technician (MRT). Uw racket wordt bespannen op een Babolat Sensor Expert. Uw racket is bij ons in goede handen.

 

Winkel adres:
Eikenberg 11
5571 SH  Bergeijk

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein