HEAD MXG3

IMG_3403.JPG
  • korting
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs/st.: € 199,00 € 250,00 199.00
quantity stuk(s)

Beschrijving

De nieuwste racket sensatie van HEAD 

De HEAD MXG 3 is afkomstig uit de MXG collectie van HEAD. De MxG 3 is voor spelers die willen spelen met de nieuwe generatie van technologie en de ervaring willen voelen van ultieme power onder controle. Tijdens een toernooi of ieder ander moment wanneer je de baan op stapt.

Dit middelzware racket weegt 295 gram en is geschikt voor een brede groep spelers. Het racket biedt al redelijk veel controle, maar geeft je tegelijkertijd nog voldoende power. Het balanspunt in het midden, 325 mm,  zorgt daarnaast voor een goede combinatie van controle en power. Het middelgrote racketblad van 645 cm2 biedt de nodige power en zorgt voor extra balsnelheid zonder dat daarbij controle verloren gaat.

Dankzij de toegepaste MxG technologie biedt dit racket de ultieme balans van power en controle zoals geen enkel ander racket. De MxG rackets zijn voorzien van de eerste racket technologie waarbij er samensmelting van Magnesium en Graphene Touch heeft plaatsgevonden. De magnesium brug constructie zorgt voor langere, vrij-beweegbare lengtesnaren. Dit heeft een veel grotere sweetspot als resultaat en zorgt uiteindelijk voor meer power. Bovendien voorkomt de innovatieve brug vervorming van het racketblad zodat de controle bij elke slag optimaal blijft.

 

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein